Om retorik

Portfolio

Tråkiga till småroliga texter

Det här kundcaset åt FlexAccess var kul att skriva. Långt och med en riktigt go gubbe att intervjua. (Jag har skrivit de flesta andra texter på sajten också.)

När man har industri- och hantverkarkunder blir det ofta ganska torra och sökmotoroptimerade produkttexter, som hos South Pole, men hos Rub Sol tycker jag att jag fick till rubrikerna (klicka runt lite!). Och en gång om året är det ju jul. Tjoho.

Det här kundcaset åt Qmatic har något år på nacken, men det var när jag jobbade där jag skrev mest på engelska. (Här är ett till.)

 

Lite roligare texter

När Twitter var anständigt roade jag mig där. Vet knappt om stället funkar längre, men kolla mina musikmashups, femtionånting På spåretresor eller över två hundra miniskräcknoveller.

Sen har jag fått in två artiklar i Språktidningen. Inte typiska copytexter kanske, men man skriver ju faktiskt inte bara sådana. 

Och helt otyglad är jag förstås här på bloggen. Det handlar mest om språk men ibland om till exempel reklam jag gillar. Funderar på om det inte är ni på Dear Friends som ligger bakom den här ..? 

Cookiepolicy