Om retorik

Vårens kurser!

Jag tänkte bara påminna om att det finns platser kvar på min kurs i retorik som går på Folkuniversitetet i Göteborg på onsdagar med start den femtonde mars. Den ger en bra introduktion till ämnet, och en hel del praktisk träning både i att skriva och framföra tal. Deltagarna brukar vara mycket nöjda :).

EDIT: Här fanns tidigare ett stycke om en kurs i presentationsteknik, men den är tyvärr inställd.

Och om du tycker att tanken på att tala inför andra är fullständigt skräckinjagande finns det faktiskt en kurs för dig också, om än utan mig: Våga tala, som går flera gånger i vår. Ulf Ärnström och Johanna Westfeldt gör underverk mot rampfebern, och en och annan deltagare har fått blodad tand och gått vidare med kursen i retorik.

Om du gillar den här bloggen kan man tänka sig att någon av kurserna kan vara något för dig. Eller tror du du känner någon annan som är eller borde vara intresserad? Tipsa dem gärna i så fall. Det går naturligtvis att skräddarsy sin egen kurs eller föreläsning också, kontakta mig på joellandberg@hotmail.com så kollar vi på vad just du eller ni behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookiepolicy