Om retorik

Vår!

På Västkusten intet nytt. Eller visst, ett och annat kanske, men för eder retorikbloggare är det en del som är sig likt. Som till exempel att jag under våren håller mina två kurser hos Folkuniversitetet här i Göteborg – och om inget oväntat händer gör jag det på plats i Pustervik. Det är som man kan förvänta sig en kurs i retorik, men också en med rubriken Copywriting och skrivande.

Skrivkursen hade premiär i höstas och det var väldigt roligt. Där pratar vi om stil, anpassning till målgrupper och olika format, slogans, nudging, sökmotoroptimering och lite annat. Och så övar vi oss i själva skrivandet förstås. Också retorikkursen varvar teori med praktik och riktar sig till alla som vill bli vassare med orden och säkrare på scen.

Så om du bor hyfsat nära Göteborg och vill lära dig lite mer än vad som finns i min retorikbok har du alla möjligheter nu. Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookiepolicy