Om retorik

Höst!

Ohoj ordbrukare! Eder retorikbloggare har inte direkt ansträngt sig för att leva upp till sitt självpåtagna epitet på sistone, men de utombloggsliga aktiviteterna går på som vanligt. (Ska man vara petig går de på som bara sjutton, men när allt lugnar ner sig om några veckor ska det nog produceras nya inlägg ska ni se.)

Redan i kväll händer det grejer faktiskt. Den som befinner sig i Göteborg eller dess närhet har möjlighet att höra självaste Göran Persson komma till Retorikcentrum och prata under rubriken Debattklimatet i svensk politik. Och nästa helg är det ju Bokmässa, då eder retorikbloggare håller ett kort föredrag om Årets tal i Almedalen i Göteborgs universitets monter B05:77. Söndag 10:30.

Och kort därefter, den fjärde oktober börjar höstens upplaga av min kurs i retorik på Folkuniversitetet i Göteborg. Under sex onsdagar går vi igenom grunderna i den här verksamheten. Deltagarna brukar vara mycket nöjda. I skrivande stund finns det fortfarande platser kvar. Lite senare i höst håller jag dessutom i en helt ny kurs som riktar sig till den som gått den första, eller som i alla fall har viss vana av att debattera och argumentera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookiepolicy