Om retorik

Vår!

Eder retorikbloggare har inga storslagna projekt att avslöja, men ett och annat är allt på gång. Det finns i skrivande stund platser kvar på min kurs i retorik hos Folkuniversitetet i Göteborg. Den riktar sig till alla som vill bli bättre och tryggare talare och brukar vara mycket uppskattad.

Och om inte sex onsdagkvällar är det bästa upplägget för just er, utan en enskild föreläsning eller workshop, eller en egen längre eller kortare kurs för dig, din arbetsplats, förening eller annat skulle passa bättre är det bara att kontakta mig så pratar vi om vad just ni behöver.

Jag gör också en del besök i skolor, och vill man ha retorik (eller poesi eller poetry slam eller någon annan sorts skrivande och framförande av texter) som skapande skola kan man få det. I så fall bokar ni mig via Ordkanon.

Och så måste jag ju nämna Retorikcentrum, som redan har två föreläsningar spikade under våren. I morgon(!) kommer Rudolf Rydstedt och pratar om demonstrativ retorik under rubriken Från festtal till rasistisk propaganda, och den åttonde mars hör vi Maria Dahlin: Mor Karin. Om den svenska kvinnliga rösträttsrörelsen.

Klart du känner nån som vill läsa
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Whatsapp
Whatsapp
Email this to someone
email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *