Om retorik

H-ordet

Nej, man vill inte riktigt skriva, säga eller ens tänka på att det händer något efter sommaren, men nu är det som det är. Dessutom kan man ju alltid trösta sig med att det tenderar att hända en del kul grejer när allt kommer igång igen, och eftersom det är valår är det lite extra mycket. Här är lite av det jag har för mig framöver:

 

6 september kommer jag till Mölnlycke kulturhus och pratar om retoriken i valrörelsen.

21 september gör jag detsamma på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund.

23 september håller jag i poetry slam på Bokmässan.

3 oktober börjar min kvällskurs i retorik hos Folkuniversitetet i Göteborg.

7 oktober gästar jag Retorikcentrum vid Göteborgs universitet och pratar också då (lite längre) om retoriken i valrörelsen.

8 oktober delar jag med mig av copyknep på Språkforum på Hilton Slussen i Stockholm.

8 november börjar min nya kurs Skriv för webben, också den hos Folkuniversitetet i Göteborg.

 

Dessutom deltar jag i två vetenskapliga konferenser: Valrörelsespråk på Göteborgs universitet 29–32 september, där jag ska prata om hur ord som måste och nödvändigt används i politisk retorik, och Nordiska konferensen för retorikforskning i Örebro 12–14 oktober, där mitt ämne är moderna myter och hur saker kan vara för jävliga fast de inte är sanna.

Kanske ses vi någonstans? Eller vill du att jag kommer och föreläser hos dig? I så fall tycker jag du ska kontakta mig på info@omretorik.se eller på LinkedIn (annars kan du läsa lite mer om mig här).

1 reaktion på “H-ordet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookiepolicy