Om retorik

Nytt och analogt

Jag vet inte om ni minns inlägget om nya och oprövade idéer, men eder retorikbloggare, som inte räds vare sig framtid, utveckling eller nya djärva medieformat, har gett sig på något några av er kanske har hört talas om: pappersbloggen! Ofta kallad tidskrift.

Jag har nämligen med en artikel i senaste numret av Språktidningen. Den handlar om det jag kallar hopuntning och vad man kan göra – och vad våra folkvalda gör – med svenska språkets vanligaste ord: och. Artikeln finns att läsa här men jag tror man måste vara prenumerant för att göra det. Ett utmärkt tillfälle att slå till och skaffa sig en väldigt bra tidning (med ett av mina favoritkorsord). Annars finns det hoppeligen på ditt lokala bibliotek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookiepolicy