Om retorik

Jag skriver om katakreser i Språktidningen

Eder retorikbloggare missköter onekligen sina plikter. Åtminstone – eller ska man kanske säga i synnerhet – sina plikter som just retorikbloggare då han under en period ägnat sig åt copywritande på heltid. Men lite blir det ändå knattrat emellanåt, om än inte just här. Jag har nämligen på nytt begått artikel i Språktidningen

Den här gången handlar det om misslyckade metaforer av den typ som brukar kallas för katakreser, och artikeln så väldigt rolig att skriva att jag nog vågar tro att den är rätt kul att läsa också … Du hittar den här. Mycket nöje! Och läs gärna artikeln jag skrev för tidningen förra året, om hur politiker parar ihop ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookiepolicy